Обговорено результати інноваційної активності підрозділів університету

У Каразінському університеті відбулося засідання Вченої ради університету, яке розпочалося з урочистого вітання Голови Вченої ради Віля Савбановича Бакірова  з перемогою  збірної університету, що стала переможцем Чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти. Під час вітання завідувач кафедрою фізичного виховання та спорту Володимир Олександрович  Темченко нагородив ректора почесною грамотою.

Із доповіддю про результати інноваційної активності підрозділів університету виступив директор інноваційного центру Володимир Миколайович Шлокін (Результати-інноваційної-активності-підрозділів-університету.pdf, 1325 кб). У доповіді  були зазначені основні проблеми та здобутки інноваційної діяльності в університеті та визначені найуспішніші в цій галузі факультети.Вченою радою було ухвалено рішення про участь університету у створенні науково-дослідного об’єднання «Центр ядерної медицини» разом із іншими університетами та науково-дослідницькими центрами. Також Рада ухвалила рішення про створення Управління міжнародних відносин Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та зміну структури Інституту міжнародної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна задля підвищення ефективності міжнародної діяльності університету.

Про затвердження Річного звіту про виконання критеріїв надання та підтвердження статусу національного доповів проректор з науково-педагогічної роботи Антон Віталійович Пантелеймонов. Також були затверджені кандидатури експертів до нового складу Міжгалузевої експертної ради з вищої освіти при Акредитаційній комісії.

Рада  ухвалила рішення про затвердження вартості платних послуг у сфері освітньої діяльності у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна в 2018-2019 н.р., що передбачає збереження вартості послуг на рівні минулого року майже для усіх спеціальностей.

Було включено зміни до Положення про організацію освітнього процесу, Положення про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти, які отримують ступінь бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, спеціаліста, магістра) в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна та до Правил прийому на навчання до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у 2018 році і Положення про приймальну комісію Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Голова Студентської ради університету Марина Дудніченко доповіла про зміни Правил призначення і виплати стипендій у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, що були затверджені Вченою радою.

Також Вченою радою були розглянуті кадрові та поточні справи, з ухваленими на засіданні документами можна буде ознайомитися найближчим часом на сайті Вченої ради університету.