Відбулось засідання Вченої ради

У Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулося засідання Вченої ради університету. На початку заходу відзнакою Національної академії наук України за професійні здобутки та почесною грамотою Інституту теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова за значний особистий внесок в теоретичну фізику та розвиток співпраці було нагороджено завідувача кафедри штучного інтелекту, доктора фізико-математичних наук, професора Кукліна Володимира Михайловича.

Про стан запровадження електронного документообігу в університеті доповів проректор Антон Віталійович Пантелеймонов. У доповіді проректор окреслив етапи впровадження електронного документообігу. Було зазначено, що задля успішної та ефективної роботи електронного документообігу необхідно, щоб усі викладачі та працівники були готові працювати в системі електронного документообігу (презентація, PDF, 323 Kb).

Вчена рада затвердила розподіл ліцензованого обсягу спеціальностей Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна за освітньо-професійними, освітньо-науковими програмами та формами навчання для провадження освітньої діяльності з 2019/2020 навчального року на першому (бакалаврському), другому (магістерському) рівнях вищої освіти.

Вченою радою ухвалені рішення про присвоєння вчених звань:
- доцента по кафедрі педіатрії №2 медичного факультету Волошину
Костянтину Вікторовичу;
- доцента по кафедрі прикладної хімії хімічного факультету Кравченку
Олексію Андрійовичу;
- доцента по кафедрі фізики надвисоких частот факультету радіофізики,
біомедичної електроніки та комп’ютерних систем Майбороді Дмитру
Володимировичу.