25 жовтня 2021 року відбулося засідання Вченої ради університету

25 жовтня 2021 року відбулося засідання Вченої ради університету

На засіданні ухвалені рішення про присвоєння вчених звань:

  • професора по кафедрі управління та адміністрування Портній Оксані Валентинівні
  • доцента по кафедрі міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова Коваленку Роману Сергійовичу
  • доцента по кафедрі прикладної хімії Ткаченку Володимиру Володимировичу
  • доцента по кафедрі міжнародного і європейського права Фоміній Ліні Олександрівні

Вченою радою обрані: на посаду завідувача кафедри фізики нетрадиційних енерготехнологій та екології навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики Кулик Олександр Петрович та на посаду завідувача кафедри мовної підготовки 2 навчально-наукового інституту міжнародної освіти Валіт Олена Сергіївна.

З доповіддю Про вдосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти виступив проректор з науково-педагогічної роботи Пантелеймонов Антон Віталійович.

Вчена рада ухвалила рішення про ліквідацію кафедр факультету геології, географії, рекреації і туризму: кафедри геології; кафедри гідрогеології; кафедри мінералогії, петрографії та корисних копалин; і створення кафедри фундаментальної та прикладної геології.

Крім того, Вчена рада затвердила низку положень:

  • Положення про Юридичну службу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
  • Положення про Відділ методичної та акредитаційної роботи Харківського  національного університету імені В. Н. Каразіна
  • Положення про Навчальний відділ Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
  • Положення про Центр розвитку кар’єри Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
  • Положення про Відділ кадрів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
  • «Положення про уповноважену особу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна», «Окремі положення щодо здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна» та Методику визначення очікуваної вартості предмета закупівлі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
  • Положення про Центр позаосвітньої діяльності Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

Вчена рада затвердила нову редакцію Порядку преміювання науково-педагогічних та інших працівників Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна за досягнення у виконанні завдань Стратегії розвитку університету за 2019-2025 роки.

Вченою радою ухвалено низку рішень про затвердження кандидатур рецензентів для проведення фахового семінару та кандидатур голови спеціалізованої вченої ради (штатного працівника Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна), опонентів для захисту дисертаційної роботи.

Також Вчена рада ухвалила рішення про видачу дипломів доктора філософії (PhD) та додатка (Supplement) до диплома PhD Артеменко Анні Броніславівні, Маловиці Максиму Сергійовичу, Тарабарі Уляні Костянтинівні, Матвієнко Марії Сергіївні.

Затверджено низку видань до друку.